Oplossingen

De Effectuate professionals nemen u de zorg voor een optimale document, data en informatiebeheersing uit handen. Door de ervaring van meer dan 20 jaar in dit vakgebied en het werken met de verschillende Asset- en Document Management applicaties, kunnen wij u optimaal adviseren bij de aanschaf van een nieuw pakket. Effectuate heeft de kennis en ervaring in huis om u snel een onafhankelijk advies te kunnen geven.

Consultancy

Effectuate levert advies en training over alle aspecten van assetmanagement, document control en documentbeheer. En advies over processen en systeemconfiguratie voor de verschillende fasen van het project en de operationele levenscyclus.
Onze consultants zijn zeer ervaren en werken al jaren in de branche. Uw belangrijkste gebruikers worden getraind tot een niveau, zodat ze de andere gebruiker kunnen trainen.

Implementatie

Wij bieden volledige ondersteuning tijdens de implementatiefase. Software wordt geĆÆnstalleerd, bedrijfsanalyse en systeemconfiguratie uitgevoerd, eindgebruikers worden getraind en de go-live wordt beheerd. Indien nodig wordt datamigratie gepland, beheerd en uitgevoerd.

Opleiding

Bij implementatie worden uw medewerkers getraind in systeemgebruik. Onze trainers hebben jarenlange ervaring en zijn bekend met de typische standaard industriƫle procedures. Uw belangrijkste gebruikers worden getraind tot een niveau, zodat ze de andere gebruikers zelf kunnen trainen.